Senaste nytt                                                                                            nyhetsarkivet
2013-08-21 Nu finns det några nya bilder i fotogalleriet! Välkommen att inspireras :-)
 
2013-05-27 Måndagen den 3 juni flyttar jag min verksamhet! Från och med då hyr jag in mig på Pronails salong på Brogatan 43. Jag hoppas mina gamla kunder känner för att följa med mig dit, och jag hoppas även att nya kunder ska känna sig välkomna! I och med flytten kommer jag även att höja mina priser något, se mer under fliken "behandlingar". För att boka tid, ring 035-777 90 40 och be att få boka hos Maria.

2013-02-11 Våren känns kanske långt borta ännu... Passa på att unna dig själv lite vardagslyx genom att få dina naglar ompysslade. Oavsett om du gillar korta eller långa naglar, naturella eller färgsprakande, så är du välkommen att boka en tid!

2012-10-02 Hösten är kommen... Då fler och fler bokar tid för sina naglar hos mig, ber jag dig vara ute i god tid för att få en tid som passar just dig. Jag har många härliga höstfärger att erbjuda, eller varför inte en fräsch, klassisk fransk manikyr. Välkommen att boka en tid! Jag har svårt att svara i telefon när jag sitter med en kund, men lämna ett meddelande eller skicka ett SMS så svarar jag så snart jag kan! /Maria

2012-06-23 Nu är det sommar...i alla fall i almanackan! Välkommen att höra av dig för att boka tid :-).

2012-03-24 Våren är på gång, och det finns ett helt gäng nya bilder i fotogalleriet!
 
2011-11-23 Vintern är på ingång och julen närmar sig!    
Var ute i god tid och boka tid för att få fina naglar lagom till jul eller nyår. Jag är redo att göra naglar med jul- och vinterinspiration - välkommen!                                                              
                                                                           
2011-08-25 Hösten är på väg...    
Vi får göra vad vi kan för att behålla sommarkänslan i det längsta! Kom och fräscha upp naglarna och gör dig redo för hösten. Jag har 50:- rabatt på förlängning med tippar/mallar, förstärkning av egen nagel och återbesök fram till den 30 september 2011. Välkommen att boka tid!                                         
 
2011-08-18 Fler bilder i galleriet
Sommaren har inneburit att det blivit en del tånaglar som också har fått matchande lack.
 
2011-06-26 Premiär Marias Naglar på nätet
Välkommen - nu drar jag igång hemsidan! Sidan är fortfarande under uppbyggnad. För närvarande finns det lite information samt bilder. Hör av dig för mer info eller för att boka tid hos mig.